Het Onderzoekinstituut van Wuhan Elektrisch Apparaten

Hang eerst wetenschappelijke en technologische innovatie en kwaliteit aan!

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Electric Apparatus Research Institute

Certificaat
Van goede kwaliteit Milieu-testapparatuur voor verkoop
Van goede kwaliteit Milieu-testapparatuur voor verkoop
Ik ben geïmponeerd over de goede dienst van uw bedrijf, zien wij met uw bedrijf opnieuw samen te werken ernaar uit!

—— Hefboom Smith

Wij geloven in uw beroep. Hield van met uw team te werken.

—— Jenny

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Electric Apparatus Research Institute

1
Wuhan Electric Apparatus Research Institute
Bedrijf Gate

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Merken : Kinte
Opgericht Jaar : 1978
Export pct : 80% - 90%

 

 

Het Onderzoekinstituut van Wuhan die werd het Elektrische Apparaten opgericht in 1978, vroeger onder het Ministerie van de Staat van de Machinesindustrie, in Wuhan-Stad wordt gevestigd. In 2005, wordt het om te zijn een volledige dochteronderneming van Onderzoekinstituut van de Apparaten Van China te worden het Nationale Elektrische.

 

 

De laatste jaren, zich baseert op het voordeel van de middelen van Bedrijf van de de Machinesindustrie van China het Nationale en Onderzoekinstituut van de Apparaten Van China het Nationale Elektrische, Onderzoekinstituut van de Apparaten Van Wuhan heeft het Elektrische aanzienlijke vooruitgang en ontwikkeling in volledige reeks testuitrusting voor huishoudapparaten, elektro en elektronische veiligheid het testen uitrusting, fabriek en krachtcentrale controlesysteem, milieubescherming materialen voor huishoudapparaten, de elektrotoebehoren en uitrusting van de betrouwbaarheidstest, Speelgoed en aanstekende prestaties en betrouwbaarheids het testen uitrusting, de controleuitrusting van de olieveldboring en de intelligente uitrusting van de kraancontrole en andere gebieden enz. geboekt. Het is de uitgebreidste dekking, het hoogste niveau van beroepsuitrustingfabrikant geworden.

 

Zijn producten zijn gebruikt door CQC, CVC, de Kwaliteitscontrole van Guangdong, de Kwaliteitscontrole van Shanghai, Wuhan-Kwaliteitscontrole, Zhongshan-Kwaliteitscontrole, de Goedereninspectie van Guangdong, Zhejiang-Goedereninspectie, en andere gebiedende testende organisaties, Daqing-Olieveld, Shengli-Olieveld, Jiangxi-Kraaninstallatie en andere zeer belangrijke ondernemingen.

 

 

„Hang wetenschappelijke en technologische innovatie aan en de kwaliteit eerst“ is dat wij dezelfde idealen en de geloven, Onderzoekinstituut van de Apparaten Van Wuhan altijd het Elektrische, uw vertrouwde op wetenschappelijke en technologische samenwerkingspartners hebben.

Contactgegevens
Wuhan Electric Apparatus Research Institute

Contactpersoon: Mr. Alex

Tel.: 86-20-86925460

Fax: 86-20-86985656

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)