Elektrisch Industrieel Co. van Guangzhoukinte, Ltd

Hang eerst wetenschappelijke en technologische innovatie en kwaliteit aan!

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd certificaten
China Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd certificaten
Ik ben geïmponeerd over de goede dienst van uw bedrijf, zien wij met uw bedrijf opnieuw samen te werken ernaar uit!

—— Hefboom Smith

Wij geloven in uw beroep. Hield van met uw team te werken.

—— Jenny

Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

1
Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Merken : Kinte
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

Is Elektrisch Industrieel Co. van Guangzhoukinte, Ltd een volledige dochteronderneming van CEI, die onderzoek & ontwikkeling, productie, volkomen verkoop en de diensten integreert. Het is hoofdzakelijk bezette in het algemeen aanbesteding van huishoudapparaten en van huishoudapparaatanalogons installatiemateriaal, de uitvoer van materiaal en laboratorium speciaal voor de productie van huishoudenelektrische apparaten, ontwikkeling en vormvervaardiging van huishoudenelektrische apparaten, de uitvoer van delen en componenten van huishoudenelektrische apparaten, de uitvoer van transportbandlijn en automatisch het testen materiaal, huishoudenelektrische apparaten, motorfiets en automobiel het schilderen lijn en productielijn, vervaardiging en handel van oppervlaktebehandelingsproductielijn en verdampingsenergie - besparingsmateriaal.

 

Kinte heeft een groot aantal nationale, provinciale en gemeentelijke knotty-probleem-aanpakt wetenschappelijke onderzoeksprojecten ondernomen. Vanaf 1998 tot 2011, werden meer dan 600 wetenschappelijke en technologische verwezenlijkingen gemaakt, omvattend meer dan 380 opmerkelijke wetenschappelijke en technologische verwezenlijkingen, waarvan er 9 nationale voltooiingstoekenning, 146 provinciale en ministeriële voltooiingstoekenning, en 63 gemeentelijke voltooiingstoekenning zijn. Meer dan 100 nationale octrooien zijn toegekend, met het transformatietarief wetenschappelijke en technologische verwezenlijkingen die tot 85% bereiken. Kinte heeft de nationale technologische markt „Gouden Brugtoekenning“ voor vijf keer in 10 opeenvolgende jaren gewonnen, die om de twee jaar houdt. Bovendien, Kinte bezit veelvoudige certificaten, zoals „Certificaat voor Buitenlands die Techniekcontract van de Volksrepubliek China“ door het Ministerie van Handel van de Volksrepubliek China (het enige bedrijf met dit certificaat in de Chinese die industrie van het huishoudenelektrische apparaat) wordt uitgegeven, „het Certificaat van het Techniekontwerp (Klasse A)“ door het Ministerie van Huisvesting en Urban-Rural Ontwikkeling van de Volksrepubliek China wordt verstrekt en „Speciaal die de Kwalificatiecertificaat van het Techniekontwerp“ door het Ministerie van Milieubescherming van de Volksrepubliek China wordt verstrekt.

 

Nemend Kinte-inclusief Vervaardigingssysteem (van Elektrisch Industrieel Co. van Guangzhou Kinte, Ltd, het Materiaal van Anhui Kinte- Weijia Co. vervaardigen, Ltd en Intelligent het Materiaalco. van Guangzhou Kinte Desheng, Ltd die) als kern, heeft Kinte een reusachtige die de industrieketen gevormd door vele strategisch partnerschapfabrikanten wordt gesteund, naast het bezitten van premie en het perfecte systeem van de ontwerpontwikkeling en projectleidingsteam. Het wordt gezien als een integrator in de verwerkende industrie van het huishoudenelektrische apparaat.

Contactgegevens
Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Alex

Tel.: +86-18926128992

Fax: 86-20-86985656

Direct Stuur uw aanvraag naar ons